İzmir Kalesinin Burçlarına Sağlık-Sen Bayrağını Diktik
01 Haziran 2017, Perşembe

Sağlık Sen İzmir’de yetkili sendika oldu.  Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de yetkili sendika Sağlık Sen oldu. Özveriyle çalışan tüm Sağlık Sen ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Sağlık Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, şubelerinin üye sayısını 3257’den 3614’e yükselttiklerini belirterek, “Bundan 26 ay önce “Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük sendikasına İzmir’de de en büyük olmak yakışır. Bu da bizim boynumuzun borcudur” sloganıyla çıktığımız bu yolculukta amacımız İzmir kalesinin burçlarına Sağlık Sen bayrağını dalgalandırmaktı. İzmir sağlığında farkındalık oluşturmak adına yaptığımız tüm çalışmalar ve kazanımlar üyelerin nezdinde kabul gördü ve yetkiyi bayraklaştırdık. Hamd olsun, göreve gediğim 2 yıl 2 ay gibi kısa bir sürede İzmir'de sağlık sen bayrağını göndere çektik. İl Genelinde Yetkili sendika olduk. Allah bizlere bu ulvi görevde İzmir gibi bir yerde 17 yıllık hasreti sonlandırma görevini de bizlere nasip ettiği için Allah'a şükürler olsun. Hangi kurumda, nerede bir sağlık çalışanı varsa onun üzüntüsüne ortak olmak, sevincini paylaşmak, dertleriyle kederlenmek, sorunlarına çözüm, yaralarına merhem olmak için var gücümüzle birlikte sahada temsilcilerimizle birlikte çalıştık” dedi.

Başkan Özdemir ‘2 yıl önce İzmir şube başkanı olarak sendikamızı devraldığımızda 5400'lerden 6800'lere geçen sene ise İzmir'de 1000 sayı artırarak 7800 üyeye ulaştırmıştık. Bu sene şubemizin gayretli çalışmaları ve bizlerinde desteğiyle 2 No’lu şube olarak net artışımız 357 sayıya ulaştı. İzmir'de tüm şubelerle birlikte 8240 sayı ile İzmir il genel yetkisini de almış olduk. 
Şubemize bağlı Güney Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde, İl Sağlık Müdürlüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde, Adli Tıp Kurumunda, 4 kurumun dördünde de yetkili sendika Sağlık Sen olmuştur. İzmir il yetkisini geçen sene 150 sayı ile kaybettiğimizde üzülmüştük. Ancak bu sene azimli ve gayretli bir çalışmayla sağlık çalışanlarının gönlüne girerek tüm şubelerle sayımızı 535 sayı artırarak yetkiye ulaştık’ dedi.

“Bu Başarı Hepimizin”
Sağlık-Sen olarak, üyelerin verdiği yetki emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak, sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştüreceklerinin altını çizen Özdemir, şunları söyledi: “Sorunların çözümü için her mecrayı değerlendirecek, her platformu sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu ve çözüm üretildiği mekanlara dönüştüreceğiz. Bu yolculukta desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Metin Memiş'e ve tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza, şube başkanlarıma, özverili çalışmalarınızdan dolayı yönetim kurulu adına tüm ilçe başkanlarımıza, kadın kolları başkanımıza, tüm temsilcilerimize, her daim desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve büyüklerimize, ve bizlere emanet olarak verdikleri imza ile destekleyen üyelerimize, ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler birlikte güçlüyüz.

Bizler birlikte, kocaman bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yaptığımız çalışmalar adına hepinize şükranlarımı sunuyorum. Başarılı özverili çalışmalarınız için hepinizden Allah razı olsun.  Bu başarı hepimizin”

PAYLAŞ :