Şubemizden Kızılay'a Kan Bağış Kampanyası
13 Ocak 2017, Cuma

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in kan bağışı çağrısı üzerine, Sağlık-Sen İzmir 2 No'lu Şube yönetimi ve üyeleri kan bağışında bulundu.

Sağlık-Sen, Kızılay'ın stoklarında kan azaldığı ve bağış çağrısı üzerine harekete geçti. Sağlık Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir ve şube yönetimi, bu çağrının ardından kan bağışında bulundu. Sağlık çalışanları olarak toplumsal farkındalığa katkı sağlamak amacıyla bağış yaptıklarını ifade eden Özdemir, "Sağlıklı her erkek yılda dört kez, kadınlar da üç kez kan bağışlayabilir. Bağışladığımız bir ünite kan bizde bir eksikliğe yol açmayacak; ancak bu bir ünite kan, bir kişinin hayata tutunmasına katkı sunacak, yaşama bağlayacak, o kişiyi sevdiklerinden ayırmayacaktır.

Unutmayalım; kime ne zaman kan lazım olacağı bizim elimizde değildir. Bugün bağışlayacağımız bir ünite kan, belki de bizim en yakınlarımıza can verecektir. Bu sebeple, bir kez daha bütün sağlık çalışanlarını ve vatandaşlarımızı kan bağışlamaya, kanlarıyla can vermeye davet ediyorum" dedi.

PAYLAŞ :